Over ons

Content Innovators is specialist in DTP-opmaak en grafische ICT, en kan u van dienst zijn op het gebied van uw publicatie- en communicatie(processen). Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit DTP-opmaak, vormgeven, digital publishing, database publishing en e-bookproductie. Veelvuldig zetten wij hierbij onze WoodWing Smart Connection redactionele workflow voor u in.

Ons team

De medewerkers van Content Innovators hebben veel ervaring (gemiddeld > 15 tot 20 jaar) en een uitgebreide vakkennis, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Wij werken altijd met veel enthousiasme en creativiteit aan onze opdrachten, en creëren producten op maat. Content Innovators is uw ideale partner in het publicatie- en communicatieproces.

Onze visie

Content Innovators is een onderneming met de bijzondere combinatie van ontwerp, productie en automatisering. In overleg met de opdrachtgever, en met behulp van onze opgebouwde expertise, zoeken wij altijd naar de meest efficiënte oplossing voor communicatievraagstukken. Onze oplossingen variëren, afhankelijk van het type opdrachtgever en zijn wensen, de productsoort en de gebruikers van het product.

Media- en informatielogistiek, (web)applicaties, e-solutions, multi-media publicatie, batchopmaak, workflow automatisering: dit is de wereld waarin wij innovatieve communicatie-oplossingen verzorgen. Als consultant, partner, programmeur en producent staan wij u terzijde bij het realiseren van uw wensen op communicatiegebied. Samen met onze andere diensten zijn wij in staat uw totale proces te verzorgen en op deze manier opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

Onze locatie

Wij zijn gevestigd in Zwolle, aan de Harm Smeengekade 9. In ons mooi gerestaureerde pand, aan de rand van Zwolle Centrum.
DIrect te bereiken vanaf de snelweg, met parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand is een parkeergarage.

U bent van Harte Welkom!Zwolle_pand

Tevens hebben wij een locatie in Den Haag.